دوره 1، شماره 2 - ( فصلنامه دانشكده پرستاري و مامايي بويه گرگان بهار و تابستان 76 1376 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

ضیایی طیبه. نگرانیهای موجود در ارتباط با مصرف طویل المدت داروهای ضد درد در بیماران سالمند. Journal of Research Development in Nursing and Midwifery. 1376; 1 (2)

URL: http://nmj.goums.ac.ir/article-1-674-fa.html


چکیده:   (8181 مشاهده)
چکیده : از بین افراد سالخوردهای که در منزل زندگی می کنند ،50 -25% آنها از درد رنج می برند این گروه اغلب به دلایلی چون (1) نادیده گرفتن راهنمهایی هایی که .برای کنترل درد به آنها پیشنهاد می شود ، (2) نگرانی پزشکان در تجویز ضد درد مناسب به سالخوردگان مبتلا به بیماریهای دیگری که بطور مستقیم و غیر مستقیم بر شدت درد و نوع درمان آن تاثیر می گذارد ، داروی مسکن کافی دریافت نمی کنند . درمان دردهای مزمن بیماران سالخورده به دلیل تغییرات ایجاد شده وابسته به سن در سخت و ساز و افزایش احتمال مصرف همزمان چند دارو ، با جوانان متفاوت است .درک پزشک از تغییرات فیزیولوژیک وابسته به سن و سایر اصول مربوط به تسکین درد بیماران سالخورده آنها را راهنمایی می کند که در کاهش درد و رنج این افراد موفق شوند .کنترل بهتر درد زمانی صورت می پذیرد که به این عوامل توجه نموده و ضد دردها بر اساس فعالیت گیرنده ها ، نحوه عملکرد و عوارض سوء، انتخاب شوند . این مطالعه ، گیرنده های درد و عوامل فیزیولوژیکی را که در ایجاد درد دخالت دارند مورد بررسی قرار می دهد .همچنین فرایند های داروهایی و موارد ابهامی که در درمان درد بیماران سالخورده وجود دارد نیز مورد توجه قرار می گیرند .
متن کامل [PDF 109 kb]   (856 دریافت)    

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Research Development in Nursing and Midwifery

Designed & Developed by : Yektaweb